Főoldal > Moderációs elvek

Moderációs elvek

Kedves Olvasók! Hozzá lehet szólni a cikkekhez. Szeretnénk helyet adni az eltérő véleményeknek, az érdemi vitáknak, a kérdéseknek, az eszmecserének, az írásokat kiegészíteni vagy helyesbíteni szándékozó információknak. De fenntartjuk a moderálás jogát a következő elvek szerint:
1. Töröljük azt a hozzászólást, amely sérti vagy megbélyegzi a szerző vagy a beszélgetőtársak személyét vagy világnézetét.
2. Töröljük azt a hozzászólást, amely rasszista, nacionalista vagy bármilyen más jellegű bántó megjegyzést, illetve trágár kifejezést tartalmaz. Egyáltalán mindent, aminek nyilvánvaló célja a zavarkeltés.
3. Nem biztosítunk teret reklámnak, szervezett kampánynak, politikai propagandának a hozzászólások rendjén.
4. Töröljük a többszörösen elküldött hozzászólások másod-, harmad- stb. példányát. Akkor is, ha más-más neveken vannak elküldve.
5. Tilos közismert élő személy nevét választani becenévként a hozzászólások során, vagy bármilyen nevet, amely összetéveszthetővé teszi a hozzászólót egy közismert személlyel. Ilyen esetben is töröljük a hozzászólást.
6. Kérjük, hogy ha a szerkesztőség számára van üzeneted, azaz ha az öteleted, kérésed, értékelésed, javaslatod nem kapcsolódik közvetlenül a cikk tartalmához, akkor azt ne a cikk után, hozzászólásként közöld, hanem küldd a szerkesztőség e-mailcímére.
Köszönjük szépen!